onsdag 27 november 2013

Lite större än förväntat.

Jag blev riktigt full i skratt i eftermiddags när jag kom hem från jobbet och packade upp ett paket som jag plockat upp på vägen. Det innehöll ett WoodWick-ljus som jag beställt i tron att det var i samma storlek som det jag hade förra året (med samma doft), vilket jag tyckte var stort. Men tydligen så var fjolårets ljus i stl Medium, för DET HÄR är i stl Large - och det är verkligen HUGE. Glasburken skulle kunna användas som mordvapen, liksom.
Rent mängdmässigt så är det nog ungefär som ett stort Yankee Candle, men WoodWicks behållare är i tjockare glas och har en mer robust design, så det här ljuset är verkligen... rejält. 
Herregud, vi behöver åtminstone inte oroa oss för att det ska råda brist på doftljus i vårt hem den här julen.☺
woodwick candle, first snowfall, cat
Puff är en stor katt (han väger 8,5 kg). Och det där är ett STORT ljus.
Är ni fan av doftljus? Det kan tyckas att jag lägger ner mycket pengar på detta, men för mig så är det en så stor del av hela julkänslan liksom, det här med dofter. Överlag är jag en väldigt "doftinspirerad" person, jag äger alldeles för många parfymer (älskar att få dem, älskar att köpa dem!) t ex och är på riktigt en passionerad nörd när det kommer till te, där ju en stor del av smakupplevelsen faktiskt ligger i doften.
Så för mig är det värt varenda öre när jag köper ett lite dyrare ljus. Vad gillar ni för dofter såhär runt jul? I doftljus-väg alltså? :)
Jag föredrar, som ni kanske anat om ni sett mina inköp (eller läst min "Om mig"-sida) de som luktar friskt och... snö!

2 kommentarer:

Jul hos Linda sa...

Haha, jag är PRECIS likadan. Har typ 15 parfymer och kan inte låta bli att köpa eller önska mig nya ;) och jag ääälskar te och doftljus, lägger mycket pengar på det.

Jessica sa...

Linda: Du är en tjej i min smak, det hör jag ju! :D Och det är ju faktiskt åtminstone hälsosamt att lägga ens surt förvärvade slantar på te & doftljus, eller hur? ;)