torsdag 28 november 2013

... och God natt! Fast först lite kärlek.


Alltså, vet ni hur GLAD jag blir när jag har jobbat från nio på morgonen till halv tio på kvällen och kommer hem och ser att ni trots min totala tystnad (sedan strax före åtta imorse) är över 200 st som har varit här och tittat in? Det är bara så himla fint. NI är fina! ♥

På bilden har ni en liten glimt av fönstret i vårt datarum/gästrum (eller vårt kontor, som min guddotter kallar det) med ett stycke väldigt glittrig isbjörn (köpt från ellos förra året) och en lite gammaldags ljusstake från Rusta (som har några år på nacken, men jag trooor att de fortfarande finns i sortimentet). Bilden är tagen i all hast igår kväll, så kvalitén och redigeringen är halvkul - men jag ville visa er något mer av adventspyntet ändå. ☺

Nu: God natt! Imorgon är det äntligen FREDAG!

Inga kommentarer: