söndag 29 december 2013

Another year has gone by

Det börjar kännas som att det är dags att knyta ihop påsen för den här julen här på min lilla glittrande jul-oas i bloggfodral. Nyår är verkligen inte min högtid, jag känner inte att det är något jag ens faktiskt vill blogga om här. Här vill jag bara ha mys, stämningsfylld förväntan och julglädje. 
Nyår för mig betyder att julen är över och att det är 10-11 månader kvar tills jag mår såhär bra och känner mig lika inspirerad igen. Haha, jaaa jag vet att det låter eländigt och det är inte som att jag lever i misär under resten av året - men jag är verkligen som lyckligast varje år i december. 
Så ikväll eller imorgon kommer det trilla in ett lite mer avslutande inlägg här och jag flyttar tillbaka till min vardagsblogg för att återkomma hit och troligtvis börja värma upp för julen i slutet av september/början av oktober. Oh yes! Jag längtar redan!

Idag upptäckte jag att Comedy Central hade kört ett riktigt race med julavsnitt av "That 70's show" (en av mina favorit-komediserier FOREVER AND EVER) dagarna innan och efter jul - och lyckligtvis så har jag det på serieinspelning på TiVo:n! God bless the TiVo!
Vi inledde dock dagen med att åka iväg till Mio i Haninge och kryssa av det som stod högst upp på min önskelista i år... nämligen en ny soffa! :D Åhhh. Jag är så uppspelt över detta, hahah. Som en unge mig själv den 23:e december. Typ. Så nu har jag faktiskt något att se fram emot som kan distrahera mig från min post-jul-deppression! Den andra veckan i februari är det sagt att den ska anlända. Det kommer bli SÅ FINT.♥
Ni kan se vilken soffa vi valt på min andra blogg, HÄR.
Så, följaktligen firade jag det inköpet med att väl hemma lägga mig på den gamla soffan och slötitta på That 70's-jular.

En fin sista söndag i december, det måste jag säga.

Inga kommentarer: