onsdag 25 december 2013

Decemberutmaningen, dag 25: Bästa julklapp du fick

TVINGA MIG INTE ATT VÄLJA! Hahah. ☺Jag älskar verkligen alla mina klappar i år. Men jag kan visa dem som jag redan satt i bruk, så att säga:
keyboard, mouse, britney jean
Av min prins fick jag bland annat ett nytt tangentbord och mus till min stationära dator. ♥
Det var verkligen på tiden, för deras föregångare var rejält sunkiga nu, efter lång och trogen tjänst. De matchade inte min nya, fina dator som sambon byggde till mig nu i höst! Men dessa gör. ;) Jag är lite för lycklig över dem, kan man nästan säga. Den som sa att tjejer helst vill ha smycken kände garanterat inte mig.
Som ni ser så gav jag mig själv en julklapp också, idag när vi var och handlade middagsgrejer. ;) Britney är alltid Britney och den här plattan är den bästa hon gjort på måååånga år, så den förtjänar att ägas i fysisk form tycker jag.

Kusmi christmas, tea, cats, teacup

Ser ni tekoppen med KATTER på? Det är inte världens bästa bild, men ni lär få se mer av den, i synnerhet om ni läser min vanliga blogg under resten av året. ;) I la-la-loooove it!
Mamma hade inte kunnat låta bli att köpa den till mig när hon var på jakt efter julklappar från mormor till oss, trots att hon vet att jag har ett väl tilltaget antal koppar och muggar (en bieffekt av mitt te-nörderi, kan man säga). Och det är jag SÅ lycklig för! :D Fina mamma.
Jag invigde den för en stund sedan - med det allra sista bottenskrapet av vad som fanns kvar i Kusmi Christmas-burken. Wäääähhh. 

Vad fick ni för kul grejer? Eller upplevelser? Eller överraskningar?

Inga kommentarer: