torsdag 5 december 2013

God morgon, 5:e december!

För exakt ett år sedan drog snökanonen in över oss. Min sambo lyckades inte ta sig hem från jobbet eftersom inga pendeltåg eller bussar gick, men han slapp åtminstone att sova på jobbet eftersom t-banan började gå igen, så han kunde ta sig till en kompis. Idag har det förvisso inte börjat snöa än, men han har lovat mig att hålla lite koll och åka hem tidigare om det börjar se illa ut (vilket de ju varnar för att det ska göra).

Iaf! 5:e december! Nu rusar verkligen dagarna iväg och det gäller att ta tillvara på den här tiden.
Jag ska baka Ernsts kanelhjärtan idag, de är ett måste i vår familj. Det svåra är bara att inte äta upp all deg... ;)

update 11.49:
HÄR har ni receptet!

2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Här väntas också oväder så jag får nog också åka hem om jag ser att det blir överdrivet...huaa..kan det inte komma lagomt nån gång? :)

Ernst bullar låter intressant...jag får googla :)

Jessica sa...

Det är lugnt här hos oss än så länge, jag börjar känna mig lurad på snön de har tjatat så mycket om! ;)

Jag har lagt in en länk till receptet nu, så slipper du googla :)