onsdag 4 december 2013

Lite prat om glögg: Lucia choklad starkvinsglögg & Saturnus Delicatoboll

Jag fick gå på en lång ledig helg idag, lite oförberett men absolut efterlängtat (komp är bra grejer) och jag kände för att fira det lite. Så jag tassade in på Systemet och undersökte deras glöggsortiment. Trots att de hade en hel del så kändes vårt Systembolagets sortiment lite fattigt på spännande smaker i år - det var mest en massa olika märken och varianter av vanlig, klassisk glögg. Vilket är strålande, absolut, men idag var jag ju sugen på att testa något nytt (för mig)! Vi får ta en sväng till Haninge innan jul och kolla in deras glögghyllor, de brukar vara ganska välfyllda. ☺
Vi har testat Saturnus Delicatoboll-glögg nu och vi gillade den faktiskt, jag kanske lite mer än sambon. Det vi saknade var dock just alkoholen som sätter pricken över i:et och verkligen tar fram smakerna - följaktligen blev jag sugen på chokladglögg. Och eftersom jag, som sagt, var sugen på något jag inte testat förut så blev det denna som fick följa med hem: Lucia choklad starkvinsglögg.
Jag får återkomma med en liten recension när den är testad! :) Överlag så har jag märkt att jag ofta gillar glögg med toner av choklad, så det ska bli spännande med Lucia's.

2 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Det här är min favvoglögg! Supergod både varm och kall.

Jessica sa...

Åhh vad roligt att höra! :D Jag har inte testat den förut (har uppdaterat inlägget med text nu förresten , haha) så var lite ängslig att den skulle vara ett bottennapp ;)