torsdag 11 december 2014

Den där doften av hyacint.


Oh hello! Och väääälkomna ut i ljuset, små hyacint-kompisar!

Jag har letat länge efter doftljus med hyacintdoft, men går alltid bet. Hur kan det vara så svårt att finna?! Något litet dyrt svenskt designmärke kunde väl ta på sig det? Inget klår the real deal, förstås. Men jag menar... så att man har något i väntan på att de ska slå ut?
Om ni har något tips, do tell! Hittade ett HÄR nu när jag googlade. Någon som har testat?Vad hände här?
De här står på ett skåp som står längre in i rummet, så jag tror minsann att de har dragit sig mot ljuset i fönstret. Jag upptäckte det här idag och vände på dem... vilket man inte ska, jag vet, för då tar det energi från växten att dra sig åt andra hållet istället (true story!) men jag är lite orolig för att den lilla löken inte kommer orka hålla upp blomman om den inte rätar upp sig lite. Det vore tråkigt om den gick av ju.

Inga kommentarer: