fredag 19 december 2014

JULLOV!

Lizzie är inte supernöjd när den här bilden tas... Men hon är trots allt en good sport.
Vi avrundade tidigt i skolan idag (vi var så trötta, enkelt skäl), så jag var hemma redan vid tre och kilade ner på stan en sväng och ordnade de (nästan) sista julklapparna. Skönt. Jag strosade runt lite i butikerna och lyssnade på julmusik. Imorgon är planen att jag ska baka: Ernsts kanelhjärtan och saffransbiscotti står på agendan. Eventuellt lite polkabräck också.
På söndag får jag besök, det blir mysigt! Känner nästan lite mild panik över att det är så få dagar kvar till jul. Jag har så mycket jag vill hinna göra på så kort tiiiid! Men det blir nog bra. Eller: Klart att det blir! Det är ju jul!
Ladda ordentligt för den fjärde adventhelgen nu kompisar, sov gott! :)♥

Inga kommentarer: