tisdag 8 september 2015

Plötsligt händer det: Någon trycker på snabbspolning för hösten

via weheartit
Hahah, jag veeeet. Klyschan kommer här, men jag KAN INTE LÅTA BLI! I fredags när jag skulle beställa mitt kaffe på Starbucks så såg jag att Pumpkin spice latte fanns på menyn.
"Redan?!" var min första tanke.
"Äntligen!" var min nästa.
Och självklart var jag tvungen att ha en. Och när jag sedan gick vidare med min psl i handen och klev ut på en lite småblåsig gata... Ja. Alltså ni vet känslan. Det är som om man bokstavligt talat känner i kroppen hur årstiderna skiftar där och då. (Egentligen är det kanske bara koffein & sockerkicken som förstärker det - men likväl är det mysigt!)
Och den här veckan bjuckar ju verkligen på höstvibbar. Åh. September. Jag gillar dig.

4 kommentarer:

Annie sa...

Visst är det härligt med de där små tecknen som bara vi julälskare ser men som ändå finns där att gotta sig åt:))

Lillie - Merjul sa...

Åh jag förstår precis vad du menar. Inte för att jag brukar dricka latte men jag förstår känslan av att något triggar i gång hösten för en. Jag känner att samma känsla är på g för mig men har inte fått den där absoluta känslan ännu. Det kommer nog när jag ätit min första satsuma :)

Jennie sa...

Den har jag aldrig provat men gillar verkligen när butiker och caféer kör säsongsbetonade grejer. Så mysigt när hösten kryper på sådär, den här veckan har det verkligen smällt till. Håller med - äntligen :)

Maries strålande jul sa...

Mysigt😊