måndag 26 oktober 2015

En stökig dag

via weheartit
Hej kompisar!
Jag vill egentligen bara be om ursäkt ifall ni har tittat in här under dagen och det har varit minst sagt stökigt. Jag har försökt få ordning på bloggdesignen... och efter mycket om och men bör det fungera som det är tänkt nu. Hurra!
Det finns förstås alltid detaljer att tweaka och småputsa, men den huvudsakliga funktionaliteten är ju viktigast. Sedan vill jag ju att ni ska känna er inspirerade av att surfa in här, men viktigast är ju att ni överhuvudtaget ser vad som postas!

En parantes förresten: Jag drack årets första julmust igår!(!!!!!!) Ahhhh. Kände mig lite som en seriefigur som tar några stora klunkar och sedan klappar sig på magen och skrockar "Smaskens!".
... Bortsett från att ordet smaskens ger mig rysningar. Men ni hajar.
Puss!

Inga kommentarer: