söndag 25 oktober 2015

Julen tipptappar in hos mig

Igår kom både Amelia Jul och Blossa 15 äntligen in i värmen här hos mig. Jag har nog inte hört en enda lyrisk recension av glöggen, men jag hoppas lite på att jag kan bli glatt överraskad där. Tänk om jag blir den första som hyllar den? ;) Doften är ljuuuuvlig åtminstone.

Åh vad jag känner mig in the mood för julfix nu, efter att ha börjat läsa tidningen! Jag längtar efter mitt andra favvojulmagasin också, Underbara julhem. Den 4:e november ska det finnas i hyllorna. Jäähhj! Studentbudget tillåter inte riktigt den magasinfrenesi som jag haft tidigare, det är liksom svårt att rättfärdiga en tidning på 50-60 spänn när du måste hålla hårt i pengarna till mat. Men Amelia Jul och den är liksom lite heliga.

Jag kanske borde ge bloggen en underrubrik? "Baby it's cold outside - såhär firar du jul på csnbudget (för att kunna betala elräkningen)"
Nästa jul är förhoppningsvis lite mer generöst budgeterad... *dramatisk Askunge-suck*

Inga kommentarer: