tisdag 24 november 2015

När vintern, kylan och julen smyger sig på en bit i taget.

Här är bara några bilder från den senaste tiden som jag tagit och tänkt på bloggen. Vill ju dela allt juligt med er, liksom. Pepparkakslatten slog jag till på idag, jag hade tid att slå ihjäl på centralen så jag lade i princip mina sista slantar på den. DET VAR SÅ VÄRT DET. På riktigt. Jag finner verkligen något fint i det faktum att en kopp riktigt gott kaffe kan göra mig så genomlycklig, om så bara för en stund. Det gjorde min tråkiga tågresa betydligt mer uthärdlig.
Förresten, ljusslingan ska förstås inte hänga sådär som den gör på bilden. Jag har inte riktigt bestämt mig för var jag ska ha den... Himla fin är den iaf. Mamma såg att jag bloggade om den liknande ljusslingan från Ica Maxi och tänkte såklart på mig när hon såg den här efteråt. Söta mamma!

Förresten, är det någon av er julbloggisar som läser som också ska på jullunchen hos MatHem på fredag i Stockholm? I så fall så ses vi där! :D

Inga kommentarer: