måndag 30 november 2015

Novembers sista (mån)dag


Hej kompisar!
Jag vaknade faktiskt upp till snö idag! Det var mysigt, även om den var borta en halvtimme senare. :)
Min helg var faktiskt väldigt julig och väldigt mysig, fylld med jullunch i fredags (tack fina MatHem! Lunchen ska få ett eget inlägg inom kort) och vinkväll med efterlängtade vänner på kvällen. Lördagen ägnades som jag nämnde åt att handla, städa och pynta och igår så hade vi familjemiddag. Som sagt: En mysig helg! <3
Bilderna ovan försökte jag posta i lördags kväll, när jag äntligen pyntat klart. Det ville sig inte riktigt då (läs: jag var grötig i mössan och råkade skicka mailet till min "vardagsblogg" och då var det för mycket med två stora bildfiler så bilderna publicerades inte ens där), så nu får de stå för måndagsmyset istället. :)
Till och med min kille som inte är något julfan (!!!!) tyckte att jag hade det väldigt mysigt hemma, det tycker jag är ett fint betyg.

Imorgon får jag äntligen börja med min TEADVENTSKALENDER! Hurraaa!

Inga kommentarer: