tisdag 8 december 2015

Hogwarts-jul på Djurgården

Okej, about last night så att säga: Jag VET att det ju inte ens ser särskilt aptitligt ut när man ska fotografera mat i julmysbelysning (sad but true), men jag känner ändå liksom ett trängande behov av att föreviga min julmat varje år. I synnerhet efterrättsbordets skörd... Så ja, det ni ser är ett hoplock av bröd (ljuvligt gott vörtbröd), lax i olika former, däribland laxsallad och ost & kex. Oh! För att inte tala om ägghalvor och skagenröra.

Jag blev så mätt på bara den där första rundan att jag helt enkelt gick direkt på dessertbordet när det hade fått sjunka undan lite. Det gäller att PRIORITERA. Och, kanske främst: inse sina begränsningar. När jag begav mig till bussen så kände jag mig mätt och nöjd, men inte överjäst och illamående, haha. Det var en högst angenäm känsla faktiskt, att inte känna det som att det snart sprutar knäck ur öronen på mig vid avlägsnandet från ett julbord.


Alltså, till sist bara: FÖRSTÅR NI vad jag menar med Hogwarts-känslan??!! SÅ MYSIGT att jag dör lite inombords av lycka.

Inga kommentarer: