onsdag 30 december 2015

Julen 2015 läggs till arkivet.

Hej kompisar,
när jag skriver det här så är det bara en halvtimma kvar tills årets sista dygn inleds och därmed så tar julbloggsäsongen slut för den här gången för min del. Precis som jag förutspådde i början av det här året så blev det mer aktivitet igen här i år och det har verkligen varit mysigt att invänta julen med er igen. Nu börjar vår långa väntan igen. Ta hand om er och hoppas att ni får en bra inledning på det nya året. ♥ Vi hörs igen i augusti-september! :) KRAM!

P.S ... fast om ni saknar mig för mycket så finns jag ju på dearjessie.nu under resten av året! D.S

3 kommentarer:

Anette - En fin jul sa...

Tack för i år, vi ses till hösten igen!

Maries strålande jul sa...

Gott nytt år!

Julbloggstips sa...

Tack så mycket för en fantastiskt inspirerande julbloggsläsning! Keep up the good work nästa år! Njut av våra snarkommande ljusare tider!