fredag 19 februari 2016

Ett julinlägg! I februari! Johoorå!

Men heeeeej kompisar!
Hoppas att det nya (jomen det är fortfarande relativt nytt, även om vi är snart två månader in på det) året behandlar er väl än så länge. Jag måste erkänna att jag saknar att hänga här med er... Förstås. Meeen snart är det höst och kallt igen! Hehe. ;)
I ALLA FALL. Jag var tvungen att tipsa er ju: Jag satt och klickade runt på hm's rea-avdelning häromdagen - och vet ni vad som reas ut för SPOTTSTYVRAR (har verkligen alltid tyckt att det är ett festligt ord, spottstyver. Kan beskrivas som "en löjligt liten summa pengar" eller "hånfullt billigt" typ, om ni har undrat)?
JULKLÄDER.
Oh yes. Okej, det är irriterande när man ser den där ren-tröjan som man gav fullt pris för nu till halva priset, men å andra sidan så kan man trösta sig med att de där grejerna man valde bort eftersom man inte riiiiktigt kunde rättfärdiga att lägga hur mycket som helst på plagg du kan ha under en månads tid , de är ju OCKSÅ på rea!!!
Så jag klickade hem de här två ÄLSKLINGARNA som jag med sorg i hjärtat inte klickade hem i december:

Sweatshirt med en KATT (jaaa! Jag ÄLSKAR katter!). Som har en RÖD RUDOLFNOS (jag ÄLSKAR Rudolf med röda mulen!!) och renhorn (jag ÄLSKAR RENAR!!!!). Och detta är inte bara i ett vanligt tryck, nej nej - det är PALJETTBRODERAT.
Pris: 60 riksdaler. OH YAASSSS.
Jultröjor ger mig crazy eyes. F'låt.
Världens gulligaste jultofflor. Minns ni att jag bloggade om de här? Blev SÅ GLAD när jag såg att de fanns på rean!! Nu verkar de dock vara borta, tyvärr :(
Pris: 70 riksdaler. 
Men! Det finns massor av julgrejer kvar. Så... jag kommer ju att ha glömt bort de här finisarna några gånger under året, så sedan när jag ska ta fram mina jultröjor från den höga hyllan i gardeoben så blir det ju som en adventspesent åt mig själv! Fiffigt va? :D

1 kommentar:

Jul hos Linda sa...

Men den där tröjan! Helfestlig!