torsdag 25 oktober 2018

Babies!! It's COLD outside!
Hej kompisar!

Det är nu mindre än två månader till jul och butikerna har börjat introducera pynt i alla dess former sedan... ja, ett tag tillbaka, faktiskt. Varje dag känns det som att ytorna med jultema slukar ytterligare en bit av Åhlens. 

Well, INTE MIG EMOT. 

Förra veckan köpte jag på mig en mindre skog av små granar i olika storlekar på Lagerhaus. Jag har ju samlat på renar i ett antal år nu och förra året började jag förse dem med granar att bo vid, så att säga.

Jag brukar inte vara så petig med vädret när det kommer till advent och jul, men igår tänkte jag faktiskt att om jag önskar mig något just nu så är det att få lite snö i december. Som gärna får ligga kvar över jul.
Det skulle göra mig väldigt, väldigt glad att få kliva ut och höra knarret under mina steg.
*drömmer mig bort*

Förra julen var mysig men deppig. Ett uppbrott lagom till Lucia bäddar liksom för en ganska dämpad vibe. Kort sagt: Jag ser fram emot en gladare julstämning i år.

Alla bilder via weheartit.

2 kommentarer:

Jul, Strålande Jul sa...

Visst är det underbart att det går mot juligare tider nu! Härligt när man ser mer och mer julutbud plockas fram i butiker. Vi har faktiskt äntligen fått första lilla snön här hos mig i morse!!

Jessica sa...

Men åååh!! MYSIGT! Här regnar och blåser det mest just nu, haha.