torsdag 1 september 2016

Hurra!

Efter en augusti som varit späckad av sommarfester så känner jag mig mysigt redo för den första höstmånaden. Förvisso så ska jag på kräftskiva i helgen... Men det är ju å andra sidan ett väldigt tydligt tecken på att sommaren tar sina sista rosslande andetag. 

Jag vet ju att det är nu tiden kommer att börja rassla iväg på allvar. Just idag känns liksom julförberedelser ganska avlägsna, ärligt talat – men jag vet ju att jag i princip bara kommer att hinna borsta håret en stund och sedan är det plötsligt november. Det är liksom så hösten funkar, åtminstone för mig.

Det här blir en annorlunda jul för mig! Jag har slutat plugga, har nytt jobb (och som en ganska given följd av detta ganska mycket roligare ekonomi, ehurrm) och befinner mig överlag på en väldigt bra plats i livet. Det är klart att sådant kan ändras i en handvändning, men jag hyser en nästan barnslig förhoppningsfull känsla inför den kommande julen.

Är ni laddade??

Inga kommentarer: