onsdag 26 oktober 2016

Saffran, jul-te och årets första pyntinköp

Heeeeej!!
Jag är SEN med att komma igång här i år. BUUU. Jag var ju ändå lite på g där i september, men sedan bara rasslade det till och jobbet tog upp väldigt mycket tid... och så träffade jag The Drömprins. Så hela oktober har liksom bara rusat iväg. I fredags hade vi date night och för första gången på länge så hade jag tid att strosa runt lite i stan och faktiskt ta in vad jag såg, ni vet?
Och vad såg jag? Oh, I'll tell you!
JAG SÅG JULPYNT. 

Gatorna har börjat pyntas och skyltfönstren har börjat fyllas med Juuuul-jul-juuul.
Det var som när man ser den första vitsippan i början av maj - och så lyfter man blicken och de är ÖVERALLT.

Framförallt Milq på Gamla Brogatan har SÅ MYCKET fint julpynt. Jag blev ögonblickligen förälskad i den här lilla rådjursfamiljen:


Igår var jag följaktligen där på lunchen och såg till att säkra min egna lilla familj, plus två små rådjur med tomteluva och en liten krans med ett rådjurs-kid, samtliga från märket Temerity Jones.

 
Ni ser rådjuren jag köpte därnere i den rosa korgen. DE ÄR SÅ GULLIGA!! Jag älskar verkligen ljusslingan med en hel PARAD av dem, men det stör mig att den går på batterier istället för att ha en kontakt.

Silver och midnattsblått. JAG GILLART!❤️

Och så såklart den klassiska mixen av guld, rött och vitt. 


Annat julrelaterat(ish):
 - Vi gjorde pastasås med saffran i häromdagen. Och för någon vecka sedan så hade min mamma bakat saffransdrömmar. ALLTSÅ SAFFRAN!!💕 Därmed har mina cravings efter att baka lussebullar växt med rasande fart FÖR VARJE DAG som går. Jag kommer inte att hinna i helgen som kommer, men nästa... Det vore så galet gott ju.
 - Jag var på NK och fyllde på te-förråden igår och då fick deras svarta julte följa med hem. HURRA!


Okej, ska vi försöka kicka igång den här gamla mysiga skutan för i år nu då? Ja. Vi säger så.

1 kommentar:

sandralinnea sa...

Alltså. Pastasås med saffran? Hur gör man den?! (plis säg att det inte är en massa andra konstigheter i den bara så den inte funkar för kräsna mig)