onsdag 30 november 2016

Den sista november.

En ganska självförklarande skärmdump från min snapchat imorse samt en illustration av mitt försök att dra in liiite vinterstämning till kontoret: Några små "skarvstjälkar" från eukalyptusen och den-andra-småbladiga-varianten-som-påminner-om-lingonris-litegrann som jag köpte på Hötorget i måndags och ska smycka adventsljusstaken (därhemma) med. 
Nu börjar det ÄNTLIGEN bli klart med adventspyntandet hemma hos mig! Det enda jag har kvar nu är faktiskt min adventsljusstake, där jag ska byta ut mossan till lite roligare grönt (se bildtexten ovan).
The Drömprins fixade oasis till det igår, så det är kvällens projekt.

Ohh!! Kom på att EN sak till ska göras faktiskt: En ny ljusslinga ska upp i sovrummet. Alltså, sovrummet... Jag har nog aldrig känt så mycket JULMYS därinne som i år!

Är det bara jag som vill jobba hemma hela december? Det är ju så myyyysigt!!

(Och ja, jag planerar att visa er lite pyntbilder sedan, såklart. MEN HAR JU VELAT GÖRA ALLT KLART!)

Inga kommentarer: