måndag 12 december 2016

Ett stämningsfullt julbord! Med snö!

Heeej kompisar!
Igår var vi på julbord på Sundby gård. Dagen till ära så hade det snöat sedan lördagskvällen, så FÖR EN GÅNGS SKULL så var även omgivningarna en perfekt kuliss för frosseriet julgluffandet att avnjuta en magnifik julmåltid.
Jag som är veggo (eller mer korrekt uttryckt pescatarian, jag äter fisk och skaldjur fortfarande, om än med en närmast katolsk skambeläggning av mig själv) fick en alternativ varmrätt i form av potatisgnocchi och svamp med ruccola och en god sås. MYCKET BRA.
The Drömprins inflikade att just det inte var "så juligt", och det kan jag hålla med om - men det gjorde mig ingenting. Det fanns så mycket i buffén som jag kunde äta ändå, så jag fick inte ens i mig hela varmrätten.
Sammanfattningsvis var det kalasmysigt och vi landade hemma efteråt, stinna som små julegrisar.
Inga kommentarer: