tisdag 19 februari 2019

JULEN 2019: Ny fysisk adress, samma på le interweb! ✨


Nu är det bestämt: Jag flyttar tillbaka hit på heltid och Helene kommer att driva sin blogg på ilovechristmas.se i år! 


Det var kul att testa något nytt, men det känns mysigt och bra att satsa helhjärtat på denna, min julvrå på nätet, igen.Nästa månad flyttar jag till min nya lägenhet och jag ser redan fram emot min första jul där - och att få dela den med er. Eftersom jag downsize:ar mitt boende från en trea till en vindslägenhet med ett stort rum och kök så kommer det att bli sjukt kul att ta fram som ett helt annat "julkoncept" än vad jag haft de senaste nästan 10 åren! 😍

Nåväl. Det kommer, alltså.

Till dess ville jag bara uppdatera er om läget, så att ni vet var ni hittar mig framöver... Och om ni är nyfikna på att höra hur det går med min flytt så kan ni alltid kika in på dearjessie.nu!

PUSS sålänge!

Inga kommentarer: