lördag 21 september 2019

Låt oss drömma om en Zara Home Christmas - just like the one they did last yearFrosted windowpanes, candles gleaming inside...

I år längtar jag extra mycket efter känslan av att kliva in från kylan utanför dörren, in i ett  decemberlandskap som är varmt välkomnande, men ändå tar med inslag av det vackra i världen utomhus in i mina rum.

Zara Home levererade den känslan väldigt bra med sina kampanjbilder redan förra året. Jag har höga förväntningar på vad de har i pipen för oss i år!
Det handlar mycket om den avskalade och "chica" trenden som följer med från förra året och in i den här julen. De små detaljerna som gör att en vanlig tisdagsuppsättning på byrån i hallen blir en påminnelse om att festligheter, ledighet och cheesy Hallmark-julfilmer är inom räckhåll.


Inslag från naturen och material, mönster och texturer som påminner om dem: Glittrande frost, granbarr, kottar, stjärnklara vinterhimlar. Det är DRÖMMIGT på ett mer lågmält och behagligt sätt, som en bjärt kontrast till en skränig Disney-jul.


(Don't get me wrong: Jag ÄLSKAR en skränig Disney-jul! Det är bara tydliga kontraster mellan dessa olika teman. Om den nuvarande jultrenden är en chic parisienne med ljuv och lite raspig "inside-voice" så är Disney-julen yours truly efter några glas vinglögg. För att förtydliga jämförelsen.)

Inga kommentarer: