torsdag 24 oktober 2019

12 months of ChristmasHar du redan sett alla julfilmer på Netflix och diverse andra streamingtjänster? Behöver du idéer om vilken du ska se härnäst? Eller är du helt enkelt bara intresserad av att höra om någon annan delar dina åsikter om plot holes och/eller komiska statister som stjäl showen? 


Fret not! Anna & Em har förmodligen tänkt samma sak – eller så får de dig att vilja se filmen igen och roas över detaljerna de lagt märke till som du missat i ditt lyckliga fokus på julstämning. 

Det här har varit min dagliga juldos på jobbet sedan semestern var över i somras. Eftersom jag ibland bara lyssnar med ett halvt öra när jag jobbar så har jag nu börjat lyssna om på slumpmässiga avsnitt. Häromdagen lyssnade jag på "Merry Kissmas"-avsnittet, såg filmen (som jag sett tidigare) på kvällen och lyssnade på avsnittet igen igår och fnissade åt saker de påpekade som jag inte reflekterat särskilt mycket över innan, men som gjorde att jag fick en ny upplevelse och större glädje av att se filmen en andra gång. 

Lyssna på ett avsnitt eller två vetja! Berätta vad du tyckte! Det blir kul!

1 kommentar:

Jul hos Linda sa...

Vilket supertips! Tack!