måndag 4 november 2013

Jul hos H&M

Jag tycker verkligen att H&M home's jul blir bättre för varje år. Det känns som om de satsar mer och mer och just nu så blir jag väldigt inspirerad bara av att se på deras styling av kollektionerna. Jag vill kliva in i bilderna och plocka med mig hela paketet hem hit!Det "superjuliga" och det snöfrostigt vita med inslag av färger som ger liv, det är min typ av jul. Det där stilrena, lite mer lyxiga... det är fint, men inte för mig. Jag vill att hela hemmet ska utstråla MYS HÄR! som om det var stora blinkande Las Vegas-neonskyltar som bländade en så fort man kliver in i hallen.
Sedan är ju det en av de många, många saker som jag älskar med julen: Att allt är tillåtet. Och det finns så mycket saker som folk har julminnen till och som gör att de blandar gammalt och nytt på sätt som man kanske inte gör annars. Alla har väl minst en tomte som plockas fram varje år, som följt med sedan man var liten och vars närvaro deklarerar att "nu jävlar, nu är det jul!" när han eller hon står på en hylla, ett bord eller en fönsterbräda och blickar ut över rummet?
Det finns liksom inga stilregler när det kommer till jul och inredning. Jag älskar´t.

Inga kommentarer: