tisdag 5 november 2013

Xmas lights

Jag längtar mer och mer för varje dag tills det är dags att plocka ner adventspyntet från förrådet på vinden. Snart! Snaaaaaart är vi där. Till dess får jag nöja mig med att lysa upp November-mörkret med mina ljusslingor här hemma. :)
Få saker kan lika snabbt göra ett rum mysigt, om ni frågar mig!
På tal om ljusslingor så är jag extra taggad på att julfixa balkongen i år. I början av året så fixade nämligen min fina svåger (som har elfirma) så att vi har eluttag därute = ljusslingan deluxe som vi införskaffade förra året får stå till tjänst, till slut! Weeeee! :D
För övrigt: Jag är ledsen att det varit så tyst här idag. Jag har åkt på något virus (alltså i kroppen - inte datorn!) och har inte ens startat datorn. Men jag har ett gäng roliga inlägg som jag längtar efter att posta, så håll ut!

Inga kommentarer: