onsdag 6 november 2013

Te med smak av jul

Jag lovade ju att tipsa om några andra jul-teer som jag gillar, så utan vidare tjafs: Här har ni två av dem!
babyitscoldoutside.se, tea, christmas, cat


"Julbock" från tefrossa (det är åtminstone därifrån jag köper det, men det finns säkert på andra ställen också) är verkligen sådär juligt att det inte går att låta bli att bli lite upprymd bara av att titta på det - och känna doften! Det är pyntat med små strössel i form av röda tomtar och gröna granar och doftar... ja, JUL helt enkelt.
Pepparkaka och saffran är smakerna och jag tycker verkligen att det här teet håller vad det lovar. Det är kanske inte ett te jag plockar fram flera gånger om dagen då det är väldigt intensivt i sina smaker, men det är en höjdare till adventsfikat eller till en mysig stund med ett julmagasin (eller en bra julblogg som denna, host host). ☺
tefrossa.se, babyitscoldoutside.se, jul-te, te, jul


"Bönans julte" från Bönor & blad med smak av apelsin och nejlikor. Ett riktigt gott te med en uppfriskande (haha, låter sjukt pretto nu - men det är verkligen det rätta ordet!) smak. Jag fick detta i morgonjulklapp av min sambo förra julen, så det gör mig lite extra varm i hjärtat. :)
bönor & blad, babyitscoldoutside.se, te, jul, tea, christmas

Inga kommentarer: