lördag 2 november 2013

Massor av jul på tv.

(Om ni undrar varför jag är lite M.I.A så beror det på att jag har jobbhelg. Slänger iväg detta via telefonen eftersom jag längtar efter julbloggen! ;D)

Jag har nu varit med TiVo i en vecka och jag älskar min TiVo (som jag för övrigt döpt till Jax Teller efter huvudkaraktären i Sons of Anarchy) så mycket att jag typ vill tipsa er alla om att ge er själva denna underbara, uuunderbara tv-tjänst i tidig julklapp. Något som jag är extra nöjd över är att jag kommer att kunna se ALLA julprogram jag vill, när jag vill. Ernst, Gordon, Jamie... För att inte tala om alla lite halvpajiga tv-filmer med jultema som brukar sändas i december! Åhhh lyckan! :D
Idag kom jag även på att jag kan be Jax att spela in Svensson Svensson åt mig på julafton, för vi älskar det i vår familj men vi har en tendens att missa det minst vartannat år, haha. Precis som med Karl-Bertil!
Jag slogs dock av en svindlande tanke: Om jag vill... Så skuuulle jag ju... (det är nästan så jag knappt vågar skriva det eller säga det högt) kunna be honom (tivo-Jax alltså) att spara Kalle Anka till mig!
(paus för upprörda flämtningar)
Jag blev faktiskt uppriktigt förvånad över min egen upprymdhet över den här idén, för jag har alltid tillhört dem som gett onda ögat och närapå gjort korstecknet då någon berättat att han/hon hade Kalle Anka inspelat på vhs när de var små.
Men alltså. Jag har redan typ alla filmerna som visas på diverse jul-dvd:er från Disney. Det jag skulle spela in det för är väl isf för att kunna mysa lite extra till det på typ juldagens morgon.
Hur tänker ni om det här? Har ni spelat in Kalle någon gång? Skulle ni göra det om ni kunde? Eller ska jag låta bli?


2 kommentarer:

Angelica sa...

Vilken underbar idé! Tycker absolut att du ska köra på det. Är lite avundsjuk för att jag själv inte tänkt på det innan. Jag har själv Kalle på vhs (köpt)men har aldrig tittat på den, det har ju varit "Gud nåde den som ser Kalle på någon annan dag än julafton". Men varför inte? Den ändras ju varje år och är över så snabbt. En sån brilliant idé att jag gör som dig.

Jessica sa...

Angelica: Härligt att höra! Jag var lite rädd att jag skulle få upprörda utrop här... Haha;)