tisdag 10 december 2013

Decemberutmaningen, dag 10: Dagens julklappsrim

Vi skriver inte rim i min familj, tack och lov. Med tanke på hur lång tid det tog mig att klura ut det här rimmet, som inte ens blev bra eller fick en ordentlig slutkläm, så är jag djupt tacksam att rimmandet är något som min sambo och hans familj och släkt kan få roa sig med bäst de vill. Dock så uppskattar jag alltid hans söta rim till mina klappar! Eller: Det är klart att det är jätteroligt med rim. Men jag är inte ledsen för att vi inte har någon "rimkultur" i min familj, hehe. ;)

I a f, dagens uppgift får man ju inte ignorera! Jag var ju tvungen att ta någon som garanterat inte läser bloggen, vilket gav mig två personer att välja mellan: Min guddotter/äldsta systerdotter (som blir 7 år i januari) eller min mormor. Min yngsta systerdotter hade förstås också varit ett alternativ, men vi har inte köpt något till henne än så det blir ju knepigt med rimmet då liksom.
Det blev guddotterns klapp: Ett "fylla i-block" med hästar och snofsiga tuschpennor, såna där med en smal udd på ena änden och en tjock på den andra.

2 kommentarer:

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Det där rimmet var ju jätte bra till julklappen!

Jessica sa...

Aww, tack! Du stärker mitt dåliga rim-självförtroende! ;)