tisdag 10 december 2013

Den 10:e december

Hej!
Oj, idag går det verkligen inte i många knop här hemma. Såg just att klockan redan är snart två?! Mamio. Nåja, så måste det få vara när man är sjuk.

Det är så mörkt, mulet och grått att jag har tänt en massa värmeljus för att mysa till det lite. Som jag pratat lite om tidigare så är en vit stad inte en obligatorsk förutsättning för att jag ska känna julstämning, det handlar om så mycket annat också för mig.
Nu ska jag nog ta en varm dusch och sedan burra in mig i soffan med te och titta på någon av de där jul-dvd:erna som ni ser på bilden... Min guddotter har upptäckt att det finns annat att titta på när hon är hos oss, så det här året så har vi inte behövt se eller höra dem under alla hennes besök under året. Med andra ord så känns de JULIGA igen, haha. ;)

Ha en härlig tisdag!♥

Inga kommentarer: