tisdag 10 december 2013

It's the happiest season of all!

Nu blev det ju inget jobbande för mig de här två sista dagarna innan semestern, men vetskapen om att jag är JULLEDIG nu börjar sjunka in... 21.30 idag skulle jag vinkat hejdå till mina kollegor och önskat dem god jul, men nu fick det bli via ett mail istället. Så nu vill jag verkligen bli frisk så att jag kan börja julfixa som tusan! 
Annars så får jag väl vika de närmaste dagarna åt den här punkten på Helenas andra veckan i december-lista:
• Unna dig en stund för dig själv. Köp och lägg en ansiktsmask, ta ett fotbad framför tv.n, boka tid till frisör, massage eller manikyr eller köp en härlig body lotion. Ta helt enkelt en stund för dig själv och ladda batterierna om det är så att du kommer få det tufft nästkommande veckor.

Jag kan leva med det! ;) Jag tog lite extra lång julledighet i år, faktiskt. Eftersom jag inte tog mer än en veckas semester i somras (jag var tjänstledig och pluggade fram till sommaren) så brassade jag på lite extra med den här omgången istället.
Vi hörs imorgon kompisar!♥

2 kommentarer:

Jul hos Linda sa...

Megalyxigt! Drömmer om det där, att ta ut semestern kring jul :) Men tills vidare får jag nöja mig med mina fem dagar, 23-28 december :)

Jessica sa...

De där dagarna gör stor nytta de med! :) men jaa, det är härligt att känna att man har gott om tid på sig att pyssla.