tisdag 17 december 2013

Decemberutmaningen. dag 17: Det bästa med att julblogga.

Det bästa med att julblogga är ju det faktum att jag kan dela min lycka över den bästa tiden på året med alla som känner för att titta in här! Och inga juldetaljer är för små (eller stora) för att inte visas eller diskuteras här, vilket jag tycker är befriande.
Jag ångrar bara att jag inte startat en egen julblogg förrän i år! Min "vardagsblogg" förvandlas ju ändå till en julblogg varje år, liksom. Men det är ju så härligt att ha en nischad blogg så att man verkligen kan snöa in på ämnet. Kärlek till det.

En annan riktigt bra sak med att julblogga är att jag har hittat så jäkla många andra julbloggar. Och dessutom upptäckt att det är som att joina en klubb, en varm och gosig klubb där folk inte är blyga att lämna kommentarer eller dela med sig av tips, pyssel och recept. MYSIGT.
bilder via weheartit

Inga kommentarer: