tisdag 25 augusti 2015

Drömmig julinspo från Greengate

Åhhh, Greengate. Jag är löjligt och ogenerat svag för detta danska märke. Och i år tycker jag att julkatalogen erbjuder en ordentligt inspirerande kollektion. SÅ MYCKET FINA SAKER! Jag vill haaaaa!

Som vi ju redan konstaterat så är jag svag för renar. Väldigt svag. Med andra ord så är det kanske överflödigt att poängtera varför lyktorna fångade min uppmärksamhet... för att inte tala om den vita, glittrande lilla renen på bordet.♥

Visst ser det mysigt ut? Jag är extra förtjust i de mönstrade glasen. Och det hände faktiskt en olycka med en av mina favorit-julkakburkar (oj, vilken snärjig sammansättning av ord) i vintras - den råkade liksom stå på spisen och en platta sattes på utan att vi märkte det... Fram tills det började lukta bränd plast, that is. Följaktligen behöver jag faktiskt en ny! ;)

Slutligen: Inget Greengate-inlägg utan muggar! De här är mina juligaste favoriter i år.

Samtliga bilder är skärmdumpar från Greengates vinterkatalog. LÄNK.

Inga kommentarer: