fredag 28 augusti 2015

Kallare nätter och skiftningar i färgpalettenDet har smugit sig på den här veckan och idag känns det verkligen som att det är höstvindar som blåser in. Friska och uppmanande, som om årstiden i sig puffar en i ryggen och hejar på en att anstränga sig lite extra, ta nya tag efter sommarens latare dagar (för även om ni som jag kanske har jobbat hela sommaren så har ni förhoppningsvis haft åtminstone några sådana) och blicka framåt mot de kallare dagarna. Ni vet, alla de där klyschorna som man drar den här tiden på året. MEN det ligger ju onekligen något i det. (Klyschor är ju trots allt nötta sanningar i många fall.)

Jag vet att jag tänkte på det redan förra hösten, när jag började pendla till skolan, att det ligger något fint i att man verkligen lägger märke till skiftningarna i naturen på ett så påtagligt sätt när man stirrar ut på samma landskap genom tågfönstret varje morgon. Det går så fort för naturen att byta kläder från sommarskrud till höstkappa. Bara den här veckan så har det börjat skifta från lummigt grönt till lite kargare orange.Saker som jag längtar efter till hösten: 
 - Min praktik som inleds i slutet av september och pågår fram till jul (!!!).
 - Att klä mig i lager på lager toppat med stickade tröjor. Älskar verkligen mina stickade tröjoooor!
 - Dricka to-go-lattes som ångar i den krispiga luften. Mmmmmm.bilder via weheartit.

Inga kommentarer: