söndag 20 september 2015

- Pyssel pågår -

via weheartit
Hej kompisar!
Jag är ledsen att det har varit så tyst nu igen. Jag håller på och försöker fixa med bloggens design så att jag kan bygga ett template helt från scratch: Försöka förena nytta med nöje, helt enkelt. Irriterande nog så använder Blogger fortfarande XML till sina teman, vilket gör processen lite omständigare eftersom det är både omodernt och onödigt krångligt (och därför inget som jag har så bra koll på = mer tidskrävande att sätta sig in i). Det, plus att jag haft ett projekt i skolan som tagit mycket tid och energi har gjort att det blivit inläggsfattigt här. 
Och det händer ju massor! Har sett hos flera andra julbloggisar att julkollektioner visas upp lite överallt, exempelvis Rusta's och Åhlens'. Ohhh!
Dessutom har jag ju fortfarande inte visat vad som var i mitt fina, stora röda paket med guldrosett!
Så. Titta in snart igen, saker kommer att hända! ;)

1 kommentar:

Kattis sa...

Spännande, ska hålla utkik :)