tisdag 27 oktober 2015

Att vilja ge det man redan har en makeover

Jag har ju redan nämnt för er att min julbudget är väldigt skral i år. Sista julen som student. Låtom oss därför romantisera studentlivet lite. 
Det tar ju onekligen fram kreativiteten i en. Jag menar... Det är inte som att jag faktiskt behöver nya ljuslyktor eller grejer till granen. Men det är ju en slags tradition att ha något nytt varje år. Konsumtionshets, kanske. Men ändå en konsumtion som jag uppskattar.
Så. Om jag nu inte får frossa i pyntshopping i år så får jag ju helt enkelt djupdyka i det jag har. Och jag har massor! (Men, som den lilla sjöjungfrun uttrycker det, jag vill haaa något meeeeer! )
Återanvända och uppdatera med små medel.  Det blir bra.  
(Det är nog lite därför jag har gjort så många inlägg med pynt-kollage, eftersom jag åtminstone ju måste få glutta på dem, även om jag inte får köpa? ;) )

Hur fint är inte det här? Just sådana här stilleben med ljus och pynt har jag fått dille på de senaste åren. Och där snackar vi ju verkligen ett bra tillfälle att plocka det bästa av det bästa man har. :)
bilder via weheartit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har jag ingen skral studentekonomi längre men jag gillar ändå idén med att göra nåt nytt utifrån det man redan har! Man blir liksom mer kreativ! :)Och att spana inspiration får man väl aldrig nog av? ;)