tisdag 27 oktober 2015

En inspirerad tisdag


via weheartit

Hej kompisar!
Idag känner jag mig inspirerad till tusen. Det är bara en så perfekt höstdag att det är svårt att låta bli! Jag är så sjukt sugen på en PSL från Starbucks. Om det inte var just för att jag känner mig så inspirerad och vill ta tillvara på det nu så hade jag kilat dit på lunchen och satt mig på en bänk i solen och stirrat fånigt på de gula träden utanför kontoret. Men jag vågar inte riktigt lämna datorn nu när jag är så taggad! Jag har tusen idéer som jag måste åtminstone skriva ner för att inte tappa dem och har dessutom fått fart på kodningen till ett projekt här på praktiken som jag haft en total blockering inför. Hurra!

På tal om något annat - fast fortfarande inspirerande, så var jag inne en sväng på Lagerhaus igår. Jag nämnde ju häromdagen att jag är sugen på att baka lussebullar snart, och Lagerhaus hade snöflingeströssel i så söt förpackning (de små flaskorna). Det är så gulligt att pimpa kakor och bullar med dem! Dessutom började jag drömma om knäck med krossade polkagrisar när jag såg de rödvitrandiga små raringarna i sina burkar. Mmm. Som sagt, inspirerad.

Hoppas att ni har en mysig tisdag!

Inga kommentarer: