söndag 24 november 2019

Statuscheck: 24:e november

- Jag dricker årets första kopp JULTE (Kränkus svarta).
- ... ur min nya JULMUGG som jag äntligen fick hem tidigare i veckan. Det var någon av er julbloggisar som postade om dessa muggar för ett bra tag sedan men jag har tappat bort inlägget och kan inte för mitt liv komma på vem det var. Lämna en kommentar om det var du, eller om du vet vem jag menar! Jag har iaf den personen att tacka för ett föremål som gör mig MYCKET lycklig just nu! 🤓😄
- Jag äter rostad VÖRTMUST med veggoskinka och ost.
- Jag har, under morgonen, via sms förhört mina systerdöttrar om vad de önskar sig i julklapp, med djupgående frågor om specifiering och exempel.
- Ett knarrande WoodWick-ljus som doftar julgran ("Frasier Fir", införskaffat igår) lägger en übermysig ljudkuliss till min frukostscen.
- Jag planerar att hänga upp min nya adventsstjärna från Watt & Veke idag... för jag är för otålig för att vänta till nästa helg. Hehe.

Inga kommentarer: