söndag 16 augusti 2015

Baby, it's not cold outside - but soon enough!

Nu börjar jobb, skola och vardagsrutiner att rulla igång igen. Okej, augusti är en övergångsperiod. Och alla soldyrkare därute sätter sig ju ilsket på tvären när vi vintertokiga börjar svamla längtansfullt om stickade tröjor, plädar och saffransbröd. Men! På den här bloggen vet jag ju att ni som läser, liksom jag, inte har något emot att dagarna sakta blir kortare, morgnarna kallare och grönskan sakta men säkert förvandlas till murrigare nyanser.
För att state:a det uppenbara: Det betyder inte att jag inte uppskattar sommaren. Men jag har verkligen inget emot att den sakta tar slut. Det blir ju sommar igen, liksom.

Såhär innan hösten verkligen rullar igång blir jag alltid inspirerad och sugen på att planera hur jag ska "nästa in mig" under de kommande månaderna. 
Just nu så är jag väldigt inne på att mysa i sovrummet. Jag älskar mitt sovrum! Det är vitt, ljust och liksom "svalt", men i höst drömmer jag lite om att göra det lite mer... ja, cosy helt enkelt. Jag ser mig själv sittande uppallad mot en hög fluffiga prydnadskuddar i olika färger och former och ett antal olika gosiga plädar, med en stor kopp te eller kaffe (beroende på tid på dygnet) medan jag typ lever mitt LIV i sängen med tv:n på eller med min laptop framför mig. Besökare får en egen kuddhög. Hehe.
Nu vet jag ju med mig att jag skulle tröttna på det där efter typ... MAX två dagar. Men jag vill ha stunder av det. En lagom dos, helt enkelt.
Med det sagt... Låt oss frossa i lite inspirationsbilder på mysiga sovrum för "the cosy season"!bilder via weheartit

1 kommentar:

Maries strålande jul sa...

Mysiga bilder, visst är det kul att drömma sig bort lite!