onsdag 28 oktober 2015

Ett tidigt julmirakel

Min ena katt, Lizzie, har varit försvunnen i en månad. De senaste dagarna började min fasta förvissning om att hon skulle ta sig hem igen att tryta. Jag började tappa hoppet, helt enkelt.

Men så idag hörde jag ifrån mamman till en gammal kollega, de hade Lizzie i sin friggebod. De skickade en bild och jag kunde knappt tro det när jag såg att det verkligen var Lizzie. :D
Så nu är hon hemma igen. Extremt mager, men annars lika fin som alltid. Att säga att jag är lättad vore en underdrift. Det är UNDERBART att ha henne tillbaka!

4 kommentarer:

Maries strålande jul sa...

Vad härligt att ni hittade henne!

Andrea sa...

Nej vad fint! GLad för er skull :)

Jul hos Linda sa...

Åh så fint med ett lyckligt slut! Jag blir helt till mig om min katt är ute längre än vanligt :'D Alltså jag kunde verkligen inte fatta detta innan jag skaffade egna husdjur. Gick runt hela byn här om natten och lockade på henne. :'D Hälsningar Kan ej sova utan katt i huset. ;)

Jessica sa...

Tack för era fina ord! ❤️ Det är så himla skönt att ha henne hemma igen, det är ju som du säger Linda, man blir ju så orolig att man inte vet vad man ska ta sig till. Det känns helt sjukt att hon är tillbaka! :D